Friday, September 28, 2012

Oi! Lubasin kull pikemat vahet pidada aga ikka ei saa. Suured uudised! Ja vabandan ette tapitahtede parast aga need mul puuduvad niiet peate ara kannatama.
´´Suured uudised´´ all ma motlen seda et vahetasin perekonda! Eelmisega asjad ei klappinud vaga ja siis lopuks otsustasime et oleks parem kui vahetaksin pere. Asi laks usna kiiresti, et paar paeva peale otsust elasingi juba uues kohas. See on eelmisele kodule usna lahedal niiet samas koolis kain veel praegu (kuigi sellega ka uks vaike probleem..parast raagin) .
Uues peres on ikka 2 venda, ema ja isa. Kolab sarnaselt kull aga ikka asjad on hoopis teistmoodi. Ka uks suur kutsu on, Brad Pitt on nimi, kutsume Brady-ks. Mulle meeldib siin. Vaga lausa :).
Koolist siis niipalju et voibolla pean vahetama varsti. Esmaspaeval selgub tapsemalt. Ju ma siis kirjutan uuesti.
Eks siin midagi rohkemat peale perevahetuse polegi raakida palju. Ilm on ikka stabiilselt paeviti 40+ kraadi ;D aga siin lubas lahipaevadel vihma lopuks. Tanaseks lubas samuti aga pole seda kuskilt naha. Kohalikud ootavad nii kangesti seda. Umbes sama lugu nagu meil paikesega. Teeks ukskoik mida et seda pisut rohkem oleks. Praegu muidu pohimotteliselt igas ilmakaares umber linna sajab aga ainult mitte siin. Raagiti et esimene vihm on usna halb sest see on hasti happeline. Koik need murgid jms mis taevasse kogunenud tuleb sellega alla kuid edaspidi on palju parem.

No comments:

Post a Comment